Informatie voor muziekgezelschappen

Vind hier de FAQs. Ook ideeen kunnen hier worden gepost.
Jeroen
Site Admin
Berichten: 364
Lid geworden op: 11 dec 2013 16:04

Informatie voor muziekgezelschappen

Bericht door Jeroen » 21 jan 2014 15:23

Wat doet Muziekpodium Roermond
Muziekpodium Roermond is een vereniging die concerten op de Kiosk van Roermond verzorgt tussen Pasen en Halloween, dus typisch vanaf eind maart tot eind october. Deze concerten vinden in het weekend plaats: op de zaterdag en zondag en soms ook op paas- en pinkstermaandag. Elk seizoen gaat het dus om meer dan 50 concerten. Wij verzorgen vooralsnog geen andere concerten voor de gemeente. Om zelf iets te organiseren, kan men altijd een evenement zelf organiseren: https://www.roermond.nl/4/Roermond/Even ... seren.html

Speelduur
Er wordt gespeeld van 13:00 tot 16:00 in de Kiosk bij het Munsterplein, in het centrum van Roermond. Er is tijd voor twee pauzes van maximaal 15 minuten. Er is een mogelijkheid om 2 gezelschappen te combineren met elk 1,5 uur muziek en 1 pauze, maar dit kan enkel in overleg.

Naar welke bands zijn we op zoek?
Wij zoeken serieuze en bekwame gezelschappen die met een repertoire om 3 uur lang muziek te verzorgen in het centrum van Roermond. De stijl kan van alles zijn; we hebben fanfares, koren, jazzbands, accordeon, senioren kapels, etc. Houdt er rekening mee dat de vergunning gebonden is aan een maximale geluidssterkte: men mag alleen licht versterkt spelen (bijvoorbeeld versterkte zang).

Aanmelden
Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@muziekpodiumroermond.nl. Deze email wordt automatisch verwerkt en wellicht niet gelezen.
- Vul onderstaande velden in, door de text direct na de dubbele punt in te voeren.
- Sla geen veld over AUB
- U hoeft geen begeleidende tekst in te voeren.

Zet daarin de volgende tekst:
band naam:
type (opties zijn Accordeon,Blues,Country,Dansmuziek,Dixieland,Big band,Fanfare,Harmonie,Koor,Volksmuziek,etc):
adres:
postcode:
plaats:
rekeningnummer:
rekeninghouder:
telefoonnummer:
e-mail:
contactpersoon:Afmelding
Het kan natuurlijk voorkomen dat een optreden niet kan plaatsvinden. Bij hoge uitzondering kan de gemeente redenen hebben om alsnog een optreden te annuleren. Ook het afgeven van een weeralarm kan een reden zijn.
Mocht het zo zijn dat door ziekte of persoonlijk omstandigheden het muziekgezelschap niet capabel is om op te treden, dan willen we dat uiteraard zo snel mogelijk weten, zodat er wellicht nog een alternatief gevonden kan worden. Voor het vinden van een alternatief hebben we minimaal 8 dagen nodig.

Routes naar het Munsterplein
Zie: http://muziekpodiumroermond.nl/viewtopic.php?f=3&t=280

Meer informatie nodig?
Mocht u opmerkingen of vragen hebben kunt u altijd mailen naar info@muziekpodiumroermond.nl of bellen met Ferdi Cabbolet 047550.2046.

Plaats reactie